Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Další hodně riskantní focení má za sebou čtyřiatřicetiletá celebrita z povolání Kim Kardashian. Pikantní snímky pořízené na poušti, na nichž se dráždivá Kim svléká donaha, jsou součástí propagace nové řady reality show Keeping Up With The Kardashians.

Maminka dvouleté North má na nich uhlazené vlasy a svou opálenou pokožku vystavuje slunci. Jediné, co ji ‚zakrývá‘ je silná vrstva opalovacího krému, kterým odpoutává pozornost od svého menšího nedostatku.

„Mám lupénku, nemohu s tím nic dělat, takže není důvod, proč bych se měla cítit nepříjemně. Abych si připadala lépe, chci využít prostředky k odpoutání pozornosti. Klidně si udělám ze sebe legraci a zaměřím se na umělečtější věci. Chci zachytit opravdu dobré momenty a mít tak nějaké hezké fotky a být u toho i nahá,“ nechala se slyšet žena prakticky bez talentu, která přesto spousty lidí zvláštním způsobem fascinuje a zajímá.

I díky tomu se její reality show natáčí už desátá řada. Slavnou se přitom stala pouze díky souhře okolností - dokázala se narodit do zámožné rodiny, skamarádit se s Paris Hilton, která se stala její objevitelkou a nakonec se provdat za vlivného rappera.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám