Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Vypadá skvěle a nadbytečná kila byste u ní jen těžko hledali. Co ale stojí za téměř perfektní postavou zpěvačky Petry Janů? Nemusíte hádat příliš dlouho. Receptem, kromě pravidelnosti a pohybu není žádný zásah plastické chirurgie, ale populární proteinová dieta KetoDiet.

Vyzkoušela jsem už spousty diet

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Populární zpěvačka Petra Janů je doslova známá tím, že za svůj život držela již bezpočet diet, které měly buď menší, nebo větší účinek. Často se ale stalo, že se díky pracovnímu vytížení, nepravidelnému a špatně sestavenému jídelníčku několik shozených kilogramů poměrně rychle vrátilo zpět. Když po novém roce s hrůzou zjistila, že nedopne své oblíbené džíny, přišel čas na hledání fungující metody.

Ketodiet si mě vyhlídla

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

“Řekla jsem si dost, takhle to prostě dál nepůjde,” líčí Petra Janů. “Upravený jídelníček nezabíral a na cvičení jsem neměla příliš čas. Co teď? Zřejmě shoda náhod tomu chtěla, že právě v té době jsem se dozvěděla o proteinové dietě KetoDiet. Skoro to vypadalo, že si mě vyhlídla,” dodává se smíchem Petra Janů.

Proč právě proteinová dieta?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Jedná se o léty prověřený koncept ketogenní diety, která umožní vašemu tělu spalovat uložené tuky zcela přirozeně, a co je velmi příjemné, tak i poměrně rychle. Nezřídka se stává, že úbytky osob s výraznější nadváhou se mohou pohybovat například okolo 7-10 kg za měsíc. Je to ale samozřejmě velice individuální. Pokud se dodrží pravidla pozvolného přechodu k racionálnímu jídelníčku, je velmi pravděpodobné, že se problémy s vyšší váhou již nebudou opakovat.

Je důležité se cítit dobře

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Samotné hubnutí by mělo mít jasný cíl a nemusí jim být konkrétní číslovka na váze. Zlepší se váš zdravotní stav, snížíte riziko kardiovaskulárních onemocnění, cukrovky, nebo deprese. Budete mít znovu spousty energie a cítit se mnohem lépe. „Jsem nadšená. Ani v nejmenším nemám hlad, nápoje, kaše, polévky i omelety jsou chutné a nemusím se tak poohlížet po novém šatníku ve větších velikostech. KetoDiet můžu vřele doporučit, protože opravdu funguje,” říká Petra Janů.

Další články

Načítám