Hlavní obsah
Článek

Od premiéry prvního dílu seriálu Beverly Hills 90210 už uběhlo čtvrtstoletí, ale z jeho hereckých hvězd jsou stále přátelé, kteří se občas sejdou na večírcích či charitativních akcích. Představitelé Donny, Steva a Andrey jsou sice výrazně starší, ale navždy budou spojováni se svými nejslavnějšími rolemi.

Ze sestavy, která v 90. letech ztvárnila partičku studentů, je nejvíce vidět Tori Spelling (50) alias Donna, jejíž otec kultovní seriál produkoval. Ta ovšem na setkání podporující výcvik psů pomáhajících hendikepovaným osobám nebyla za hlavní hvězdu, protože dorazili i její kolegové.

Tori se setkala s Ianem Zieringem (51), který se po společném projektu uchytil v pánské taneční skupině Chippendales a béčkové hororové sérii Žralokonádo. Největším překvapením však byla účast Gabrielle Carteris (54). Seriálová Andrea se totiž na společenských událostech příliš často neobjevuje. Tentokrát však udělala výjimku a opět předvedla, že na rozdíl od Donny dokáže stárnout bez plastik. Přestože je o 13 let starší než Tori Spelling, její přirozený půvab věkový rozdíl smazal.

Která hvězda seriálu Beverly Hills 90210 nejlépe bojuje s časem?
Tori Spelling (41)
3 %
Gabrielle Carteris (54)
35,7 %
Ian Ziering (51)
61,3 %
Celkem hlasovalo 35033 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám