Hlavní obsah
Článek

Českými médii proletěla informace, že si měl o víkendu Dan Bárta vzít svou dlouholetou partnerku Alžbětu Plívovou, tiskovou mluvčí České televize. Celá zpráva se pohybovala v rovině spekulací. Informace o svatbě vynesl na světlo světla Oto Klempíř, kolega z Danovy kapely J.A.R., který dokonce postupně zveřejňoval snímky ze svatby na sociální síti Facebook. Po chvíli a možném vystřízlivění ale pochopil, co asi způsobil, a snímky raději smazal.

Ani jeden z domnělých novomanželů se k celé věci nevyjádřil, a tak nebylo možné věc vnímat jako fakt. Tedy až doteď. Oceňovaný zpěvák našemu serveru Super.cz vše exkluzivně potvrdil. „Ano, řekli jsme si ano,” s úsměvem uvedl pětačtyřicetiletý zpěvák. Bárta sice nehýřil podrobnostmi, i tak si ale od nás s manželkou zaslouží přání všeho nejlepšího na společné cestě životem.

Dan a Alžběta spolu chodí přes pět let a pro oba to byla první svatba. Zpěvák má ale osmiletou dceru Elišku z předchozího vztahu se spisovatelkou a moderátorkou Kateřinou Procházkovou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám