Hlavní obsah
Článek

Iveta Bartošová (†48) zničila jeho manželství, teď to vypadá, že „na oplátku“ možná Josef Rychtář (65) pomohl ke konci vztahu své kamarádce! Jak Super.cz již informoval, vdovec po Ivetě Bartošové se intenzivně stýkal s pohlednou blondýnkou Denisou, matkou tří dětiček, o níž někde sice prohlásil, že je jeho milenkou, ale pak otočil s tím, že jde jen o přítelkyni. Super.cz však nyní získal informace, že partner této dámy slibům o čistém přátelství příliš nevěřil, měl nasadit na svou drahou polovičku sledovací prostředky, a nyní se prý na základě zjištění svého pátrání chystá ukončit jejich vztah!

„Bylo to jako v akčním filmu. Příliš nevěřil jejím výmluvám, kde musí být do noci, a tak jí do auta nasadil GPSku. A prý tam snad byla i nějaká detektivní kancelář. Takže takhle přišel na to, jak často u Rychtáře je a chce se rozvést,“ dozvěděl se Super.cz od důvěryhodného zdroje.

To ale není vše, zdroj z rodiny muže prý má už i svědky, kteří souhlasili, že u soudu potvrdí, že se občas stávalo, že se u Rychtáře půvabná blondýna měla vyskytovat až skoro do rána. „I mně se ozvali, svědectví jsem slíbil. U toho, že by spolu měli vyloženě sex, jsem samozřejmě nebyl, ale asi za ním neběhala jako slepička jen tak. Kdo ví, jak to všechno bylo. Chodila si Pepovi stěžovat na toho muže a protože Josef až chorobně moc touží po domě Ivety, kdo ví, jestli jí nenakukal, že spolu jejího partnera, který pochází z nějaké bohaté rodiny, oškubou a koupí za to tu vilu. I to je možné,“ krčí rameny Rychtářův dřívější velký kamarád Standa Lysý.

Josef Rychtář dlouhodobě s redakcí Super.cz nekomunikuje, asi podle jeho mínění málo respektujeme jeho životní roli nešťastného vdovce. Již dříve však jakoukoli intimnost s vdanou Denisou striktně odmítal.

Super.cz se ozval i jistý muž, který tvrdí, že je současným partnerem Denisy a dušuje se, že jeho vztah nekončí a ani další informace nemají být pravdivé. Redakce se snažila opět ověřit informace u svých zdrojů, které si však trvají na svém. Případ budeme dál sledovat.

Reklama

Další články

Načítám