Hlavní obsah
Článek

Na plakátech lákajících na koncerty Mariah Carey (54) v Las Vegas zpěvačka vypadala jako sexbomba, ale na jeviště dorazila statná samice, která si nepřipouští svá přebytečná kila. V nevhodných kostýmech ovšem působila monstrózně.

Mariah je proslulá nejen největším hlasovým rozsahem, ale také zoufalou snahou vylepšovat se na fotkách, které nemají s realitou vůbec nic společného. Grafici její postavu výrazně zeštíhlují, ale skutečná Carey nabývá na objemu jako kynuté těsto.

Zpěvačka nejspíš doufala, že do zahájení koncertní série stihne zhubnout, což se bohužel nestalo. Kostýmy už ovšem byly hotové, a tak se narvala do outfitů, které jí ani přinejmenším nelichotily. Slavná macanda se navíc během své show nechala nosit v náručí tanečníkem, který se zapotil více než v posilovně.

Nesoudná popová diva se domnívá, že je lehká jako pírko, ale realita je zcela jiná. O své kyprosti publikum nejlépe přesvědčila v momentu, kdy si z nepochopitelného důvodu na pódiu dřepla a pod vyhrnutými šaty odhalila macatá stehna i kalhotky. Taková gesta si může dovolit štíhlá Miley Cyrus (31), ale v případě oplácané maminy jde o velké faux pas.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám