Hlavní obsah
Článek

Vyplašená holčička na fotce, kterou v náručí chová její usměvavá maminka, je česká modelka Alena Šeredová (46), jež se archivním dětským snímkem pochlubila na sociální síti, aby ke Dni matek vysekla poklonu své mamince, které jako by krásná modelka z oka vypadla.

Rodačka z Prahy Alena Šeredová se modelingu věnovala už od patnácti let. Zlom v jejím životě nastal v roce 1998, když se stala 1. Vicemiss České republiky. Na světové soutěži krásy Miss World pak skončila na výborném čtvrtém místě.

Od té doby se v Česku stala obletovanou celebritou. Vděčným tématem bulváru se stal například její čtyřletý vztah se známým českým moderátorem Bořkem Slezáčkem (56).

To ale nebylo vůbec nic proti tomu, co na Alenu Šeredovou čekalo o pár let později, když se odstěhovala za prací do Itálie, kde se ihned stala středem pozornosti. Díky účinkování v televizním pořadu Torno Sabato – La Lotteria totiž o půvabech české krásky brzy věděl celý Apeninský poloostrov.

Poté, co začala randit s italským fotbalovým brankářem Gigim Buffonem, už byla místními paparazzi sledována doslova na každém kroku. Za italského hřebce se Alena za velkého humbuku provdala roku 2011 ve vyšehradské bazilice svatého Petra a Pavla, porodila mu dvě děti a nyní se s ním za obrovské pozornosti italských médií a ještě většího humbuku pro změnu rozvádí.

Zatímco Buffon momentálně randí s pohlednou sportovní komentátorkou, Alena si vyhlédla další parádní partii - už nějaký ten pátek je spojována s dědicem automobilky Fiat, miliardářem Alessandrem Nasim. Alena zkrátka ví, jak na to...

Reklama

Další články

Načítám