Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

S herečkou Danou Batulkovou jsme se setkali na společném kurzu vaření pro protagonisty seriálu Všechny moje lásky a Svatby v Benátkách. V kuchyni se potkala i se svojí spolutchyní Veronikou Žilkovou (62). Obě dámy vařit bezesporu umí, Dana jen nemá zkušenosti s vyvařováním pro tolik lidí, jak je zvyklá Veronika.

"Jsem spíš na takové klasické věci. Když byly děti malé, tak jsem musela leccos vymýšlet, aby bylo každý den něco jiného. Ale pro tolik strávníků jako Veronika jsem opravdu nevařila. Ono se to i těžko odhaduje. Ale všechno je o zvyku," míní Dana.

Na kurzu vaření se upravovaly krevety, ale pro Batulkovou to úplná novinka nebyla. "Já je doma dělám a strašně ráda je i jím. Dělám je třeba na víně s česnekem. Ale když chci připravit nějaké slavnostní jídlo, obvykle se zavděčím pečenou kachnou nebo husou s knedlíkem a se zelím. Je to kalorická pecka, ale občas na to mám strašnou chuť," svěřila.

Se svojí postavou si ale drobná a štíhlounká herečka moc starostí nedělá. "Nikdy jsem nedržela žádné diety. V tom mám výhodu, asi to mám dané geneticky. Ale já zase nějak moc nejím, myslím na to, že na mě taky může dojít. Ale zatím se zvlášť omezovat nemusím," dá se herečce závidět.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám