Hlavní obsah
Článek

Na svém profilu na sociální síti se Lucie Vondráčková (44) objevuje pouze sporadicky. Skoro po měsíci udělala výjimku a na Den matek vystavila na svoji stránku snímek, kde vynikne její požehnaný stav.

K němu napsala citát od paralympijské sportovkyně Elisabeth Stone: "Rozhodnutí stát se matkou je to nejzásadnější. Je to rozhodnutí, že vaše srdce bude navždy chodit mimo vaše tělo." A ohlasy od jejích fanoušků se jen za prvních pár hodin daly počítat na desetitisíce, spekulovalo se i o pohlaví jejího nenarozeného potomka.

To už sice Lucka ví, prozradit jej ale nechce. Rodit bude už za měsíc v kanadském Montrealu stejně jako minule, když přivedla na svět malého Matyáše. Kdy se znovu objeví v Česku, zatím sama netuší.

Až se tak stane, bude mít pravděpodobně nabitý diář jako vždy. Při jedné z posledních návštěv České republiky například vznikl klip k písničce se skupinou VOKOBERE s názvem Kousek štěstí aneb Osudová, na který se můžete podívat na videu.  "Všichni teď potřebujeme ten svůj kousek štěstí. V play-off, na MS, v životě," řekla nám k tomu Lucka, žena hokejisty Tomáše Plekance.

A přidává k tomu i jeden milý vzkaz: "Kousek štěstí všem maminkám," píše z Kanady.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám