Hlavní obsah
Článek

Čerstvá maminka Pink je poslední dobou mnohem podrážděnější, když ve své blízkosti vidí fotografy. Naposledy se chovala dost nevybíravým způsobem v sobotu, kdy ji paparazzi chtěli zvěčnit při hraní baseballu. Zpěvačka se na ně obořila verbálně i neslušnými gesty. Nejspíš není zrovna nadšená, že se opět bude psát, jak se jí ani po dvou měsících od porodu nepodařilo ztratit nic ze svých v těhotenství nabraných kilogramů.

Podobný výstup s paparazzi přitom měla již na začátku měsíce, kdy si spolu s manželem Carey Hartem a malou dcerkou Willow Sage Hart zašla na procházku. Novinářům tam opět ukázala svůj vztyčený prostředníček. Aby v tom nebyla sama, zdatně ji tím samým gestem na adresu fotografů podpořil i manžel a motokrosový závodník Carey Hart.

Zpěvačka si v době těhotenství nic neopírala, což mělo za následek radikální přibývání na váze. Po porodu Pink shodila jen zlomek nabraných kilogramů, ale jejímu muži to prý vůbec nevadí. Pink se však již před několika týdny nechala slyšet, že se brzy opět dostane do formy. Zdá se, že na tom začala pracovat, ale její snahu poněkud narušují všudypřítomní lovci celebrit s fotoaparáty, což zpěvačku značně vytáčí.

Reklama

Další články

Načítám