Hlavní obsah
Článek

Je jí jednadvacet, zatím nepatří k české extralize, a když ji tedy pozval Karel Šíp (78) do své talkshow Všechnopárty, málem se zhroutila štěstím. Nejsledovanější podobný pořad u nás z ní podle jejího názoru může udělat hvězdu. „Je to energická krasavice inteligentní,“ rozplýval se Šíp při natáčení.

„Nemohla jsem tomu uvěřit, myslela jsem, že si ze mě někdo snaží vystřelit, takže jsem na produkci České televize několikrát ověřovala, jestli je to doopravdy. Nemám za sebou žádné vydavatelství a tlačenku, a když se snažím dostat písničku do rádií, pomalu ani nikdo neodpoví. A ona to byla pravda,“ diví se dojatá Eki.

V zákulisí jí to nedalo a ze spíkra se snažila vymámit odpověď, proč zrovna ji si vybral? „Odpověděl mi, že zahlédnul jeden článek ze křtu mého nového singlu Telephone, a pak už dohledal zbytek a můj příběh ho zaujal. Je to pro mě největší životní zážitek a prozatímní úspěch a doufám, že právě tohle je konečně velký zásadní zlom v mé kariéře,“ myslí si dívka, jejíž výkon mohou diváci posoudit osmého května večer.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám