Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Už je to tady! Blíží se čas letních prázdnin, dovolených u moře a festivalů. Už máte nové plavky, šaty či trendy botky na korzo podél pláže? Protože víme, že plánování, co si vzít na sebe, je nezbytná součást těšení, máme pro vás seznam toho, co při nákupech určitě nesmíte opomenout. Všechno pořídíte na módním e-shopu Answear.cz, kde si můžete vybírat z aktuálních kolekcí od 200 světových značek. Objednané zboží vám přijde do druhého dne, a když nepadne, můžete ho snadno vrátit.

Inspirujte se novými plavkami

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Plavky jsou synonymem léta, které nás trochu děsí a provokuje zároveň. Kdo by se nechtěl na pláži v bikinách cítit skvěle? Tu fyzickou část za vás bohužel neoddřeme, ale tu módní vyřešíme raz dva. A náš tip? Značka Seafolly s originálně řešenými topy, které navíc můžete doplnit spodním dílem podle svých představ.

Letní šatník nyní se slevou až 40 %

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sezónní slevy jsou v plném proudu, takže letní šatník můžete pořídit až s 40% slevou! Na Answear.cz teď můžete vybírat z velkého množství zlevněných stylových kousků do každého počasí a za super ceny.

Léto v šatičkách

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Šatů není nikdy dost, můžete je sbírat, nosit a měnit jako ponožky. Jaké teď nejvíc frčí? Na to neexistuje stručná odpověď. Ale nám se hodně líbí rafinovaná kombinace potisků, ženského střihu a sexy transparentních vkladů u modelů značky Guess. Máte trochu jiný styl? Mrkněte na Answear.cz, čeká tam na vás další stovka modelů.

Žabky a sandálky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Stále frčí tenisky a jehly, ale co si budeme namlouvat, v létě je nejpohodlnější vklouznout do žabek, případně pohodlných sandálků bez podpatku. Na Answear.cz seženete jak námořnickou klasiku od Tommyho Hilfigera, tak i rozpustile barevné žabky od Roxy a samozřejmě nejrůznější variace na téma sexy sandálky s T zapínámím. A k tomu vezměte šortky, které jsou a budou i letos žhavým trendem číslo jedna.

Co takhle nové sluneční brýle?

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Nezapomněla jste na něco? Co takhle oživit svůj letní look novými trendy slunečními brýlemi? Pilotky, klasické ray-bany, originální „vansky“ s potiskem či obroučky v „koči-čím“ tvaru... Jedny na pláž a jedny do města. Ale které? To už necháme na vás. Na Answear.cz si určitě vyberete.

Další články

Načítám