Hlavní obsah
Článek

Takhle si frontman skupiny Marron 5 Adam Levine svůj středeční výstup v diskuzní show Jimmyho Kimmela rozhodně nepředstavoval. Jen několik minut předtím, než zavítal do televizních studií, se před hollywoodským divadlem El Capitan ochotně podepisoval fanouškům, když na něj neznámý výtržník v nestřežené chvíli vysypal moučkový cukr. Levine měl od bílého prášku potřísněný obličej i oblečení.

Šestatřicetiletý porotce pěvecké soutěže The Voice měl totiž v pořadu vystoupit se svou kapelou a zazpívat hit Sugar (cukr). Útočník je nejspíš vtipálek, jelikož před týdnem pro změnu na herce Dwayna Johnsona hodil kámen. Jeho přezdívka je přitom The Rock (skála, kámen). V tomto případě ale dotyčného muže okamžitě zpacifikovala ochranka a vyčkala s ním na příjezd policie, která jej zatkla a odvezla na služebnu.

Levinovi se včas podařilo cukr oklepat a před kamerami už ve studiu nebylo nic vidět. O incidentu se však rozpovídal i s Kimmelem a přidal pár dalších perliček a zkušeností s fanoušky. Zároveň vyprávěl o své ženě Behati Prinsloo a její rodné Namibii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám