Hlavní obsah
Článek

Představa osmašedesátileté dámy v šatech sahajících jen těsně pod sedací partie působí poněkud bizarně. Cher (68) ovšem nejspíš pochází z jiné galaxie a může nosit stejně provokativní módu jako před půl stoletím.

V dobách, kdy Cher zpívala o tom, jak ráda by vrátila čas (If I Could Turn Back Time), jí bylo 42 let a leckoho pohoršovala tím, že se vzhledem ke svému věku prezentuje příliš provokativním způsobem. Uplynulo čtvrt století a v tomhle ohledu se vůbec nic nezměnilo. Celý svět stárne, ale hudební legenda, která se proslavila už v 60. letech minulého století, si už několik desetiletí udržuje stejnou vizáž.

Nestárnoucí hvězda zavítala do televizní talk show Davida Lettermana, jejíž diváci se museli domnívat, že jde o reprízu archivního materiálu. Cher totiž vypadala stejně skvěle jako před deseti, dvaceti i třiceti lety.

Zpěvačka náležitě zúročila své křivky a v mini šatech předvedla nohy, jaké opravdu neodpovídají téměř sedmdesátileté seniorce. Není pochyb o tom, že Cher k její současné podobě výrazně pomohly plastické operace, ale v tomto případě chirurgové odvedli opravdu skvělou práci. Při pohledu na Cher totiž blednou závistí i ženy, které by mohly být jejími vnučkami.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám