Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pippa Middleton je v posledních měsících cílem fotografů ještě daleko častěji, než její sestra Kate. Pánové však budou tentokráte nejspíš zklamáni. Pippa (40) sice nechala nahlédnout pod své šatičky, ale její pověstný zadeček vidět nebyl.

Stačila chvilinka nepozornosti při ukládání věcí do kufru auta a bystří paparazzi hned stačili zvěčnit zákoutí těla mladší sestry vévodkyně z Cambridge pod okrajem šatů. Pohled na vypracovaná stehna Pippy opět nezklamal. Jedinou drobnou chybičkou byly možná pigmentové skvrnky na její kůži. Mladá Britka však pomalu své tvary ztrácí, pravidelně totiž chodí běhat a žije zdravě. Její tělo však v těsném běžeckém úboru už moc zdravě nevypadá, jak dokázaly poslední fotografie, na nichž je Pippa hodně pohublá.

Pippa se v pátek vydala na nákupy do londýnského obchodního domu Peter Jones, kde obdivovala šperky, doplňky a neodolala ani obchůdku s bikinami, kde si vyhlédla pruhovaný modrobílý model. Nakonec ještě na benzince „nakrmila“ své luxusní BMW.

Celý den přitom trávila sama. Pippa se však zdá být poměrně samotářská. Jen málokdy je k vidění v doprovodu někoho dalšího. Ukazuje se tak maximálně se svým přítelem bankéřem a bývalým kriketovým hráčem Alexem Loudonem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám