Hlavní obsah
Článek

Když se herecká legenda Goldie Hawn na červeném koberci objevila v šatech, pod něž si nevzala podprsenku, nešlo o nic, co by dosud nikdo neviděl. Mnohem zajímavější je skutečnost, že s sebou vzala syna Olivera (38), z něhož vyrostl atraktivní muž.

Hvězda komedií Vojín Benjaminová či Smrt jí sluší je i pár měsíců před sedmdesátkou věrná svému módnímu stylu. Goldie podprsenky nikdy neměla v oblibě a na stará kolena své zvyky rozhodně měnit nebude.

Hawn se naposledy před kamerou objevila před 13 lety, ale stále je vítaným hostem na společenských akcích. Na premiéře filmu Where Hope Growes jí doprovod dělal syn Oliver, který se stejně jako jeho mladší sestra po mamince věnuje herectví. Kate Hudson (36) je však v tomto oboru úspěšnější. Zatímco dcera Goldie Hawn má na kontě oscarovou nominaci za vedlejší roli ve filmu Na pokraji slávy, hereččin syn si zahrál jen v několika komediích nevalných kvalit.

Pokud jde o rozšiřování rodiny, oba sourozenci mají vyrovnané skóre. Kate i Oliver si pořídili po dvou synech, čímž z Goldie, která už přes 30 let žije s hollywoodským kolegou Kurtem Russellem, udělali čtyřnásobnou babičku.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám