Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Novou nadějnou tváří světového modelingu se stala Češka Tereza Jelínková. Tuzemský rybníček jí totiž před pár lety začal být trochu těsný, a tak si zkusila začít plnit sny v zahraničí. Pracovala například v Londýně, Miláně, Ženevě, Vídni, Hamburku či v New Yorku. Nakonec přišla v ten správný čas příležitost od jedné losangeleské modelingové agentury, na kterou Tereza kývla. Odletěla tak do města s možná nejhustší koncentrací krásy na kilometr čtvereční, ale na nedostatek práce si stěžovat nemůže.

Největší devizou této 177 centimetrů vysoké blondýnky je ovšem postava pevná jako skála. Léta ji také mučila tancem a moderní gymnastikou. Dnes ji může skvěle zužitkovat jak na přehlídkovém mole, tak při focení plavek - jako například nedávno pro značku Kinsman Swim. V bikinách nafotila i proslulou kampaň 138 Water. Během týdne módy v Los Angeles si ji navíc letos vybralo dvanáct návrhářů z dvaceti a Tereza na něm byla jedinou Češkou.

Ovšem nechybělo moc a tuto pražskou rodačku jsme mohli vídat i na televizních obrazovkách coby rosničku. Smlouva pro ni však nebyla výhodná, jelikož obsahovala řadu omezení v další práci, a tak se s televizí nedohodli.

Krátce nato přišla zmiňovaná nabídka z Los Angeles, kde teď převážně žije. Momentálně si ale tato absolventka Vysoké školy ekonomické v Praze udělala měsíční prázdniny, které tráví doma s rodinou a přáteli. Už v červnu se však chystá zase za prací na měsíc do Milána a poté do Mexika a Šanghaje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám