Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka a herečka Kateřina Brožová (56) byla jednou z hvězd na charitativním koncertu Nadačního fondu Slunce pro všechny, který se konal v Obecním domě. A jak už je u této vnadné herečky zvykem, opět vsadila na odvážné šaty, kterých má ve svém bohatém šatníků opravdu bezpočet.

Brožová nechala v dlouhých šatech s vysokým rozparkem vyniknout své štíhlé nohy a neopomněla zvýraznit dekolt.

Herečka podpořila dobrou věc, přestože má v Divadle na Vinohradech zkoušky nové současné hry Nevzdávej to, a tak na večerní vystoupení nemá téměř žádný čas. Tentokrát ale udělala výjimku.

„To by nešlo se omluvit. Je to sice trošku honička stíhat večerní zkoušku, pak přijet sem, zazpívat si s fantastickým orchestrem pod taktovkou Kryštofa Marka, a za pár minut se hned zase vrátit na Vinohrady, ale jak divadlo, tak tahle charita jsou moje srdeční záležitosti, takže nebylo co řešit,“ vysvětlila Brožová, která je patronkou zmíněné nadace a během svého krátkého vystoupení zazpívala písničky Lásko má, já stůňu a Ave Maria.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám