Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Upozornil na sebe v soutěži Hlas Česko Slovenska, díky jeho působení v chlapecké kapele New Element po něm šílí náctileté fanynky a teď si hodlá podmanit i muzikálovou scénu. Vojtěch Drahokoupil (19) bude od konce září působit v muzikálu Romeo a Julie, který vychází z původní francouzské verze autora Gérarda Presgurvice.

„Producent muzikálu mě přímo oslovil a já jsem neváhal, protože to vnímám jako obrovskou příležitost. Je to výzva a zase něco jiného v porovnání se zpíváním v boy bandu. Těším se na to,” říká Vojta.

Připravovaný muzikál Romeo a Julie se pyšní hvězdným obsazením, vystoupí v něm Bára Basiková, Leona Machálková či Jitka Čvančarová. Obsazení Drahokoupila byl ze strany produkce zjevně dobrý tah. Jeho sladká tvářička totiž jistě přiláká do hlediště Fóra Karlín i mladší publikum. „Doufám, že v hledišti uvidím stejné tváře, které teď vídám na koncertech,” láká zpěvák, textař a kytarista Drahokoupil.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám