Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Podobu novorozené britské princezny, která dostala jméno Charlotte Elizabeth Diana, už od jejího sobotního narození a představení před branami porodního křídla Lindo nemocnice St Mary v londýnském Westminsteru znají všichni, ale jak asi vypadá takový rodný dokument malé šlechtičny?

V dnešní době už asi nikdo nečeká psaní na ručně vyrobeném papíře opatřené královskou pečetí, přesto si možná mnozí princeznin rodný doklad představovali jinak...

Podklady pro rodný list vyplňoval pyšný otec, vévoda z Cambridge (41). Na první pohled je přitom patrné, že standardní formulář není na takový příliv jmen a titulů zrovna dělaný. Podívejte, jak se William musel s touto ‚nesnází‘ šikovně popasovat.

Její královská Výsost princezna Charlotte Elizabeth Diana z Cambridge se zkrátka musela vejít do jedné kolonky, a tak ji princ William musel rozdělit do dvou řádků. Stejně to udělal i s údaji o rodičích, tedy o sobě a své ženě Catherine (42).

Reklama

Další články

Načítám