Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Americká zoufalka Maitland Ward (47) už několik let nezavadila o roli, a tak se snaží alespoň připodobňovat ke kolegyním, které měly podstatně větší štěstí než ona. Neúspěšná zrzka tentokrát ukázala, že z ní druhá princezna Leia rozhodně nebude.

Maitland je velkou fanynkou sci-fi ságy Star Wars a netrpělivě vyhlíží nové pokračování, které do kin dorazí v prosinci s podtitulem Síla se probouzí. Společně s oblíbenými postavami se však v béčkové celebritě opět probouzí touha po slávě.

Opomíjená hollywoodská komparzistka se stylizovala do hrdinky, již ztvárnila Carrie Fisher. Konkrétně si vyhlídla erotický kostým, v němž se jako princezna Leia objevila ve filmu Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediho. Srovnání s kultovním snímkem z roku 1983 pro ni ovšem nedopadlo vůbec dobře.

Kostým Carrie Fisher byl na svou dobu velice odvážný, ale herečka nešla za hranci lascivnosti, což se o Maitland rozhodně říci nedá. Jako Jabbova otrokyně totiž předvedla pózy z peprných časopisů a prvoplánově si pohrávala s jeho ocáskem. Pokud se bude natáčet erotická parodie na Star Wars, Maitland by konečně mohla dostat svou životní šanci.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám