Hlavní obsah
Článek

Michal Hrůza se sice po loňském incidentu na ostravské Stodolní ulici dal dohromady, ale nepříjemná událost mu stále komplikuje život. Kvůli poškození mozku má problém s krátkodobou pamětí.

Zpěvák osm měsíců po napadení opět vystupuje na koncertech, ale musí se na ně připravovat podstatně pečlivěji než dříve. Texty svých písní se tak učí stále dokola. „Občas mi vypadne slovo, ale mám čtečku, kam koukám, a hned mi to naskočí. Na větších akcích si tam přečtu třeba i část sloky, protože ta nervozita je horší,“ přiznal Michal Blesku.

Interpret, který nedávno převzal Cenu Anděl pro nejlepšího zpěváka, se snaží ze všech sil, aby mohl před fanoušky podat nejlepší výkon. V nejbližší době však musí počítat s tím, že jeho mozek ještě nebude fungovat na sto procent.

„Doufám, že to časem skončí. Říkali mi, že to bude trvat ještě rok a půl,“ dodal Hrůza, který se pomalu vrací i ke sportu. Prozatím mu však lékaři povolili jen běhání, při němž mu nehrozí další úraz, který by jeho zdravotní stav zkomplikoval.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám