Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Moderátorka televize Nova, rosnička Tereza Juščíková, má už několik let stálého partnera, ale ten se stále nechystá krásnou moderátorku požádat o ruku. Ta by už ráda řekla Ano. Svatební přípravy si vyzkoušela alespoň nanečisto při focení svatební kolekce účesů.

„Byla jsem docela překvapená, že právě já bych si měla zahrát na nevěstu. Beru to tak, že mám aspoň možnost vyzkoušet si, jaké to bude, až se na svůj velký den budu chystat ve skutečnosti,“ vysvětluje moderátorka Počasí Tereza Juščíková.

Zatím to ale bohužel na velký den Terezy nevypadá. "Přítele mám už několik let, ale zatím to nevypadá. Možná ale až přítel uvidí tyto fotky, tak změní názor,“ říká Tereza, která si focení svatebních účesů užila.

„Docela mne nabídka od Honzy Kořínka překvapila. Nikdy bych neřekla, že moje vlasy by mohly být někomu ku prospěchu. Ale přiznám, že na některé fotky jsem jich měla málo. Naštěstí šikovné ruce právě Honzy s nimi dokázaly skvěle pracovat,“ dodala moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám