Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Samozřejmě tomu vůbec nevěříme, za žádných okolností to nemůže být pravda, vždyť nikdo z blízkých Ivety Bartošové (†48) by se ničeho takového přece nemohl dopustit! Přesto je to závažné obvinění a necháme na čtenářích, aby sami posoudili, zda na tom může být špetka pravdy. Po smrti zpěvačky se vyrojily zprávy, zda náhodou nad ní sedmiměsíční manžel Josef Rychtář (65) neměl absolutní kontrolu (to ostatně tvrdí i maminka Ivety Svatava Bartošová). Nyní nám zdroj (jeho identitu známe, nebudeme ji ale zveřejňovat, patří ovšem k lidem, kteří se v těsné blízkosti pěnice pohybovali) tvrdí, že se v domě umělkyně děly další zvláštní věci. „Kdosi z domu šmíroval sousedy. I ve spodním prádle!“ uvádí.

K události, již měl údajně náš práskač zaznamenat, prý došlo poté, co Josef Rychtář nainstaloval na dům Ivety novou kameru s možností mimořádného přiblížení obrazu klidně i z velké dálky. „Kdosi, kdo do domu měl přístup, a nebudu říkat, o koho šlo, myslím, že čtenáři se toho mohou sami domáknout, toho zoomu s chutí využil a šmíroval na dálku třeba i sousedku ve spodním prádle. Místo toho, aby se styděl, ještě se tomu smál. Bylo to nechutné,“ tvrdí zdroj.

A dodává, že ještě větších odpudivostí se domákl v Říčanech, určitě jen shodou okolností domovském městě Josefa Rychtáře. Tamní jistý podnikatel, kterého místní nemají moc rádi a jenž nemá dlouhodobě nejlepší vztahy se sousedy, prý používal vůči těm, které neměl rád, obzvlášť nechutné praktiky.

„Když se mu někdo znelíbil, posílal prý balíky s lidskými exkrementy. Využíval k tomu svou vlastní rodinu. A připadalo mu to ohromně zábavné,“ přidal další neuvěřitelnou historku, nechtěl však upřesnit, proč o takové věci hovoří při povídání o Ivetě Bartošové. To musí být určitě jen nějaký omyl!

Kdo si myslíte, že by byl z domu Ivety schopný špehovat obnažené sousedy?
Kapelník
1 %
Zvukař Standa Lysý
1 %
Fenka Gejša
3,3 %
Obyvatelé galaxií vzniklých ze zbytků v zapomenutých lahvích s alkoholem
2,8 %
Josef Rychtář
89,9 %
Jeho syn Jan Rychtář
2 %
Celkem hlasovalo 13075 čtenářů.

Reklama

Další články

Načítám