Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jaro se přehouplo do své druhé poloviny, a co nevidět zaklepe na dveře prosluněné léto. Pokud patříte mezi nedočkavce, kteří toto nejoblíbenějšího roční období již toužebně vyhlížejí, zkraťte si čekání seznámením se s novými letními trendy. U Halens najdete širokou nabídku těch nejžhavějších módních hitů, ze kterých vás bude přecházet zrak!

Probuďte v sobě šelmu!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Rtuť teploměru již nyní ukazuje velice sympatické teploty, a proto je na čase, abyste oprášily svou letní garderobu. Pokud se v ní zatím nenachází žádný model, který by byl zdoben zvířecím potiskem, neváhejte a tuto chybu napravte. Svůj šatník můžete obohatit například o dokonalé šaty s leopardím vzorem, jejichž delší zadní díl dodá celému outfitu šmrnc a styl. Obujete-li k šatům botky na vyšším podpatku, pohled na vás bude pastvou pro oči každého kolemjdoucího!

Ať žijí námořnické pruhy

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Málokterý trend se drží ve světě módy tak dlouho a neúnavně na výsluní, jako je tomu u pruhů. A není se čemu divit. Tento nesmrtelný vzor ženám nesmírně lichotí a je zářným příkladem toho, že v jednoduchosti je největší krása. Pruhované námořnické tílko bude dozajista tou pravou volbou do slunečných jarních a letních dnů. Jste-li fanynkou červené, máme pro vás dobrou zprávu. Tento krásný kousek je totiž připraven i v červenobílém provedení.

Vsaďte na bolerko

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Svrchních vrstev v podobě kardiganů a pulovrů není nikdy dost. Někdy však může být škoda, překryjete-li své zbrusu nové šaty nebo top pleteným svetrem, který se vašemu protějšku nemusí jevit ani zdaleka tak sexy jako oblečení, které se pod svetrem skrývá. Problém bude rázem vyřešen, pořídíte-li si trendy bolerko. Nechá vyniknout i zbytku outfitu, bude se téměř ke všemu hodit a navíc vám díky příjemnému žerzejovému materiálu zajistí maximální pohodlí.

Šortková mánie opět na vzestupu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

U Halens aktuálně naleznete pestrou nabídku šortek rozmanitých střihů a barev. Co do originality dostává palec nahoru černobílý model s aztéckým potiskem a nevšedně řešeným předním dílem. Tyto stylové šortky nadělají spoustu parády, podtrhnou ladnost vašich nožek a navíc v nich budete vypadat opravdu neskutečně šik. Ať žije geometrie a černobílá klasika, která se nikdy neomrzí!

Heslo: Luxus a styl

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Datum v kalendáři naznačuje, že nás čeká období plné slunečních paprsků a teplých dnů. Ale pozor! I v letních měsících dovede být počasí pěkně nevyzpytatelné a překvapit deštíkem nebo prudkým ochlazením. Pro tyto případy byste měly mít po ruce bundu, která vás před nepřízní počasí ochrání. Praktickou a velice slušivou variantu představuje koženková bundička v motorkářském stylu. Halens vám přináší tuto bundu ve čtyřech barevných variantách, ze kterých si svého favorita zaručeně vyberete.

Další články

Načítám