Hlavní obsah
Článek

Herečka Amy Adams (40) manželský svazek vyhlížela se stejnou nadějí jako Oscara, na něhož byla nominována už pětkrát. Filmovou trofej zatím nezískala. Zato její vztah s kolegou jménem Darren Le Gallo o víkendu konečně pokročil do další fáze.

Jedna z nejobsazovanějších hollywoodských hvězd současnosti se žádosti o ruku dočkala už v roce 2008, ale svatba tehdy byla v nedohlednu. Vše nasvědčovalo tomu, že Amy a Darren patří k párům, které svou lásku nepotřebují posvětit oddacím listem. Časy se ale mění a hvězda muzikálu Kouzelná romance či komiksové adaptace Muž z oceli je už vdanou paní. Vzhledem k časem prověřenému vztahu se obešla bez pompézní svatby a spokojila se s obřadem za přítomnosti nejbližší rodiny a přátel.

Amy Adams svatební šaty oblékla až poté, co se stala maminkou. S manželem si v roce 2010 pořídili dceru Avianu, která svatbu svých rodičů dostala ke svým pátým narozeninám, jež oslaví za pár dní.

Herečka se nyní přesvědčila o tom, že se jí trpělivost vyplatila. Po nominacích za filmy Junebug, Pochyby, Fighter, Mistr a Špinavý trik se tak určitě jednou dočká i vysněného Oscara.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám