Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Letošní ples Met Gala, jenž se konal v pondělí v newyorském Metropolitním muzeu umění, byl zaručeně dosud nejhanbatějším ročníkem ve své historii. Postaralo se o to mimo jiné i trio dam ve složení Kim Kardashian, Jennifer Lopez a Beyoncé, jejichž šaty zahalovaly jen nezbytné minimum. Z opačného soudku to vzala jedna z organizátorek akce, obávaná šéfredaktorka amerického časopisu Vogue Anna Wintour (65), podle níž byl natočen i film Ďábel nosí Pradu.

Jako první se na červeném koberci objevila právě pětašedesátiletá ikona. Během ročníku inspirovaného Asií však překvapila výběrem šatů. Její róba od Chanelu, celá pokrytá červeno-oranžovými květy s bohatými květinovými rukávky, vzbuzovala přinejmenším smíšené reakce. Wintour vypadala jako posetá růžemi ze střelnice na pouti. Hosté povětšinou mnohem pozitivněji hodnotili její sedmadvacetiletou dceru Bee Shaffer, která rovněž zvolila květinový vzor, ale v mnohem střídmějším provedení.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám