Hlavní obsah
Článek

Ohledně partnerských vztahů zdravě smýšlející člověk se občas nedokáže ubránit zděšení z toho, co kolem sebe slyší a vidí. Slušnou sbírku kuriozit tvoří většina párů z reality show Výměna manželek. Jedno z nejbizarnějších soužití zhlédněte na videu.

Pár tvoří sedmadvacetiletá Martina a čtyřiadvacetiletý Tomáš, rodiče dvou malých dětí. Martina vypráví, že do pořadu se přihlásila, aby partnerovi dokázala, že ne každá žena by snášela to co ona. Například řeči o tom, že coby maminka na mateřské nic nedělá. „Není zameteno a věčně vysedává u kamarádek,“ tvrdí Tomáš.

Spory tohoto typu zřejmě probíhají ve více domácnostech. Debata, která přijde vzápětí, je ale ojedinělá, bohužel v tom nejnegativnějším slova smyslu. Pár spolu diskutuje o násilí, kterého se na sobě vzájemně dopouští. A rány pěstí, hádky, a prý dokonce útoky nožem tu nejsou nic neobvyklého.

„Já jsem po tobě nechtěla hodit kudlou, popravdě jsem ti ji chtěla zabodnout do nohy,“ pronese například Martina, navíc úplně s klidem. "Já jsem se jen bránil," pokračuje Tomáš. "Tahal mě za vlasy, kopnul do mě..." doplňuje zase Martina. Pár k pohledání.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám