Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Kdo by se netěšil na léto? Slunce, opalování, dlouhé dny a pohoda. Zpříjemněte si čekání a vybavte se na žhavé léto! Víme, kde pořídíte nejaktuálnější modely jako první.

Italská elegance: Sázka na jistotu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když přijde na eleganci, rafinovanost a sex-appeal, Italům se jen tak někdo nevyrovná. Proto bývají italské kolekce plavek ihned rozprodané. Exkluzivní kolekce italské značky Vacanze nabízí styl a technologickou inovaci v dokonalé harmonii. Bikiny, jednodílné plavky i letní oblečení jsou speciálně navrženy tak, aby zvýraznily ženské křivky a zároveň ukryly nějaké to kilečko navíc. Kolekci jsme nyní doplnili o 45 nových modelů. Nově také pánské plavky!

Léto patří hravým vzorům

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Výrazný motiv v kontrastních barvách zajistí, že vás na pláži jen tak někdo nepřehlédne. Vyzkoušejte luxusní bikiny s vysoce střiženými kalhotkami a už se nebudete muset bát na sebe strhávat pozornost. Mají totiž stahovací efekt, který zeštíhlí boky a bříško. A horní díl plavek se díky kosticím a padnoucímu střihu postará, že bude středem pozornosti váš dekolt. A kdybyste se přeci jen styděla, pořídíte k plavkám i ladící pareo.

Třpytivé detaily: Nebojte se být jiná!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní monokiny v mléčné barvě zdobí motivy ve zlaté barvě, a dokonale tak podtrhnou sexy opálenou pokožku. Všité boční kostice se postarají o stabilitu vašich ňader a praktický střih zdůrazní vaši siluetu. Měkké lemy a rychleschnoucí materiál zajistí, že se budete cítit celý den pohodlně. Nebojte se být jiná!

Saténový vzhled: Váš recept na neodolatelnost

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Luxusní dvoudílné plavky se saténovým vzhledem vám propůjčí tu pravou italskou eleganci. Pevný dvouvrstvý materiál kalhotek klasického střihu zpevní bříško a boky. Současně rychle schne, takže se budete cítit sexy a pohodlně. Vyztužené košíčky a rafinovaný výstřih se postará o váš krásně tvarovaný dekolt a vy si tak můžete užívat mužské pohledy. Co jim říkáte?

Rozkvetlé tankiny pro sexy křivky

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Milujete dvoudílné plavky, ale vaše bříško nepatří k nejpevnějším? Pak si zamilujete tyto okouzlující tankiny se stahovacím efektem. Spojují to nejlepší z jednodílných i dvoudílných plavek a kromě štíhlejšího pasu vám nabídnou také nepřekonatelný komfort. A pokud se ráda opalujete, určitě vás potěší, že lze tankiny snadno vyhrnout a vykouzlit z nich klasické bikiny. Dopřejte si pořádnou dávku sebevědomí!

Další články

Načítám