Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jen pár týdnů po porodu se rozhodla moderátorka erotického pořadu Štěpánka Decastelo (45) podstoupit zákrok, při kterém jí lékaři zmenšili ženské lůno. „Ať se my ženy snažíme, jak chceme, po dětech a věkem se to v jistém ohledu zhoršuje, a nepomůže ani cvičení. Tak jsem šla na zákrok a musím přiznat, že se od té doby cítím, jako bych měla neustále Venušiny kuličky,“ řekla Super.cz Štěpánka.

Ta byla vždycky v otázkách, které by pro jiného byly tabu, dost otevřená. Však také moderuje pořad o intimnostech, takže se není co divit. „Dělá se to bezbolestně laserem, mám za sebou první zákrok, druhý bude po čase následovat. Ale měla bych mít doživotně vystaráno. Má to spoustu výhod. Vím, že tyhle problémy ženy trápí a rozvedly nejedno manželství a postupně s věkem přibývá třeba i inkontinence, což mně teď už nehrozí. S přítelem si tuhle novotu užíváme. A rozhodně to není tak, že by můj Filip byl na tom jako muž nějak špatně, jak už jsem někde slyšela. Prostě je to teď takový intenzivnější prožitek. Po týdnu jsem cítila, jak se ta část těla neustále zmenšuje, jako by tam pořád něco bylo. Jsou to zajímavé pocity,“ netají se Decastelo.

Zákrok podstoupila hned po šestinedělí. „Maličký je jako dar z nebes. Jsem opravdu šťastná, že ho mám. Sice mě občas přepadávají poporodní deprese, ale on je zlatíčko, přítel je také skvělý a k tomu ještě ta změna v intimním životě, to vše dohromady mi pomáhá snadno se depresí zbavovat,“ dodala zrzavá moderátorka.

Reklama

Další články

Načítám