Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Jak Super.cz již informoval, bývalý novácký televizní kuchtík Ladislav Hruška (46) po nedávné výpovědi na Nově respektoval informační embargo, při kterém nesměl mluvit s novináři. Teď ho prolomil. Ukázalo se, že zatím víceméně lenoší, ale už brzo se stane drsnou konkurencí své kdysi domovské Novy!

„I když jsem odpočíval, od vaření jsem si neoddychl. Hledám dál kuriózní recepty k neuvěření a zkouším je doma na rodině, vylepšuju je a zakládám do šuplíku. Baví mě to a jsem tím už asi postižený,“ svěřil Super.cz Hruška. Ten zatím nechce být konkrétní, my ale už víme, že v září vyrukuje se svou druhou kuchařkou, tentokrát bez Novy.

Stane se tak jejím přímým konkurentem a bude zajímavé sledovat, zda hravě překoná prodeje její kuchařky Vaříme chutně a levně, kterou teď urychleně televize vydala. Právě ale proto, aby bývalé chlebodárce nenaštval, že na nich parazituje, dává do knížky vlastní recepty (nikoli ty divácké), a navíc jim dal víc než tři měsíce náskok.

Podle odborníků je už teď jasné, že také jeho druhá knížka bude trhák. I bez podpory televize.

Do jiné televize se Hruškovi zatím nechce. „Od května začínám žít z úspor, na pracák nepůjdu. Nejsem na tom tak špatně a dávky přenechám těm, kteří je potřebují, nebo si je zaslouží,“ naráží patrně na to, že na první knížce vydělal hodně slušný balík.

„Pravdou je, že moji fanoušci hlasitě volají po mém návratu. Je to milé, bezprostřední, rodiče mě na ulici prosí kvůli svým dětem, starší děti zase kvůli svým rodičům. Člověk si ale potřebuje jednou za čas odpočinout, vypnout a posunout se dál. Peníze nepeníze. Mám rád pracovní výzvy, ale nikam se naženu ani necpu, to není můj styl. To předposlední by bylo, abych zklamal své fanoušky, tak jim chci touto cestou vzkázat, že na ně myslím a ať se třeba necháme všichni společně překvapit,“ dodal populární Láďa.

Reklama

Další články

Načítám