Hlavní obsah
Článek

Není žádným tajemstvím, že sestra vévodkyně z Cambridge Pippa Middleton (40) nedostala do vínku svůj věhlasný zadeček jen od přírody, ale odhodlaně na něm pracuje i ona sama. Pravidelně brzy z rána běhá ulicemi Londýna a pozornost kolemjdoucích a především pak fotografů ji nechává klidnou. Ví totiž, že se rozhodně nemá za co stydět. Jak však dokázaly poslední fotografie, Pippa to s tvrdým režimem trochu přehání.

Na těle nemá pohledná brunetka snad ani gram tuku, její postava je vyrýsovaná a hodně svalnatá. Přesto je jinak sedmadvacetiletá Pippa velice drobná. Při pohledu na její vosí pas a především pak útlé boky, je nasnadě otázka, jestli se její tělo poslední dobou nepodobá spíš postavě mladého chlapce. K ženským tvarům má totiž stále dál. Dokonce i její proslavené pozadí se téměř ztrácí před očima.

Pravdou však zůstává, že velice hubená je i Pippy starší sestra Kate, a tak se dá předpokládat, že mladé ženy mají štíhlost v genech. Pippa, která poslední dobou dává najevo opětovnou náklonnost ke svému příteli Alexi Loudonovi i na veřejnosti, holduje různým sportům. Již před lety předvedla, že umí například skákat bravurní šipky popředu i pozadu do vody, když spolu s Kate, Williamem (41) a několika přáteli pobývali na jachtě u Ibizy.

Běhání však stále zůstává její nejsilnější doménou, na triatlonu ve Woodstocku začátkem měsíce uběhla pět kilometrů za 25 minut a 30 sekund a byla lepší než mnozí mužští účastníci závodu.

Reklama

Další články

Načítám