Hlavní obsah
Miroslav Homola (Právo)
Článek

Když jdou "Kalivodky" na pivo, tak už to stojí za to. Přesvědčili jsme se o tom v jedné brněnské pivnici poblíž porodnice, kam si odskočily sestry Denisa a Andrea Kalivodovy zahnat žízeň a trochu si povyrazit.

Vzbudily přitom samozřejmě i dost velký rozruch, protože nejeden z chlapů, kteří tam na žejdlíku byli, mohl na sesterské dvojici nechat oči. A bylo se opravdu na co koukat. Zvláště operní diva Andrea Kalivodová, na které už téměř není znát, že před časem porodila, nabídla velkorysý pohled na své bujné vnady, které se jí draly ven z podprsenky.

Pozadu však nezaostávala ani její sestra Denisa, která rovněž více než rodnému Brnu dává přednost Praze, kde žije a pracuje, a mimo jiné se podílí i na soutěži Žena regionu.

„Když si však chceme povyrazit spolu a v klidu, tak raději utečeme do rodného Brna, jako tomu bylo tentokrát,“ svěřila se Andrea, která si rozhodně nedělala žádnou starost s dietou. Pivo jí i Denise rozhodně chutnalo a obě dámy s jedním půllitrem nevystačily.

„Ostatně je známo, že české pivo má hodně důležitých vitamínů, mimo jiné i vitamín B, který je důležitý na pleť a v mnoha ohledech prospívá. Tak proč si ho jednou za čas nedopřát?“ zubila se zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám