Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pětadvacetiletý Brazilec Romario Dos Santos Alves neukočíroval včas svou touhu vypadat jako jeho velký komiksový vzor Hulk, konkrétně pak jeho zfilmovaná verze z roku 2008 s názvem Neuvěřitelný Hulk. Jelikož se mu pouhým posilováním nedostávalo kýžených výsledků, odhodlal se jít cestou rychlého efektu v podobě vpichování nejrůznějších jedů do těla. Využil přitom oleje a chemikálie na bázi ropy.

Své bicepsy přitom napumpoval až do monstrózních rozměrů, po obvodu měří šílených 63 centimetrů. Varování lékařů, že mu hrozí infekce, a dokonce amputace obou rukou, nedbá.

Bývalý bodyguard přitom sám říká, že jej injekce se syntetickými látkami do těla už připravily o rozum. Mívá silné výkyvy nálad, a dokonce se již pokusil i o sebevraždu – v době, kdy jeho žena Marisangela Marinho (22) byla v šestém měsíci těhotenství.

Dnes je otcem chlapce jménem Asaffe, ale to je také asi jediné dítě, které v širokém okolí neděsí. Ve městě Caldas Novas v Brazílii, kde s rodinou bydlí, na něj totiž děti nejčastěji pokřikují ‚zrůdo‘ nebo ‚obludo‘…

Reklama

Další články

Načítám