Hlavní obsah
Článek

Herečka a moderátorka Tereza Kostková (47) se pomalu, ale jistě stává vyhledávanou modelkou. Pro českou módní firmu nafotografovala už několikátý sezonní katalog v pořadí. A výsledek zase stojí za to.

„Tentokrát bylo focení ještě méně pohodlné než obvykle, modely jsme totiž nafotili v prostředí polorozbořené továrny, takže k pózování patřilo i brodění se sutinami,“ vzpomíná na fotografické dobrodružství herečka.

„Být před objektivem mne celkem baví, ráda jsem ale i za ním. Fotografuji hlavně na cestách, pro radost moji i mojí rodiny," dodává Tereza, kterou aktuálně na jevišti můžete vidět například v muzikálu Mýdlový princ.

„Kolem focení se shodou okolností točí i moje aktivita v nadaci Veselý senior. Máme se seniory takový fotokroužek, a teď dokonce chystáme projekt, kdy moji chráněnci nafotí portréty moje i mých kolegů z muzikálu Mýdlový princ. Z nich následně v Divadle Broadway vznikne i výstava a dražba snímků," dodává matka sedmiletého Toníka, se kterým se momentálně chystá na rodinný výlet do Paříže.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám