Hlavní obsah
Článek

V roce 2010 se postarala o pořádnou aféru, když vyšlo najevo, že je milenkou manžela Sandry Bullock (59) Jesseho Jamese (46). Stála za rozpadem jejich manželství a ze Sandry udělala rozvedenou maminku malého syna jménem Louis Bardo, kterého si s Jamesem pár měsíců před tím adoptovali. Kontroverzní potetovaná modelka Michelle McGee užívající přezdívku Bombshell (sexbomba), která zúročila svou ‚slávu‘ i v pornoprůmyslu, o sobě opět dává vědět, a to při nejrůznějších zápasech v ringu.

Dnes již šestatřicetiletá rebelka se stále objevuje na stránkách magazínu s tematikou tetování a zároveň se vrhá do ringu při zvláštních šampionátech, jako je například bušení do soupeřky polštářem. Zároveň se ale zdá, že začala přemítat nad svým dosavadním životem.

Žena, která byla vychovávána ve velice konzervativní rodině Amišů, jež na ni po jejím útěku do Kalifornie v šestnácti letech zanevřela, si nejspíš začíná uvědomovat, že si postavila kariéru na cizím neštěstí. Najednou popírá, že by byla důvodem rozvodu Jamese a Bullock (prý měl záletů spousty, ale je zajímavé, že právě s McGee aférka trvala jedenáct měsíců), a dokonce se jala dodatečně oscarové herečce omlouvat. Zároveň uvedla, že by se ráda se Sandrou udobřila. Není ale v jejím případě příliš pozdě zpytovat svědomí?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám