Hlavní obsah
Článek

Lidé jsou zlí a vůbec mu nepřejí štěstí! Sámer Issa (38), hvězdička ze SuperStar, která nikdy nebrala drogy a také rozhodně není pravda, že by někdy měla vztahy s muži, jak zlé jazyky odporně tvrdí, na jedné párty zase před fotoaparáty předváděla vřelý vztah s kamarádkou Hankou. Bývalá vizážistka, z které se snažil udělat zpěvačku a před médii i svou holku, na tuhle hru ráda znovu přistupuje. Také to těm dvěma ještě baštíte?

Sámer býval nadějným zpěvákem se zajímavým hlasem a hlavně vzhledem, který mu předurčoval zářnou kariéru. Posledních pár let sice málokdo tuší, co a kde zpívá, zato se hned všichni dozvíme, když obejme kolem pasu nějakou slečnu nebo když si něco udělá s vlasy. A pravidelně se dozvídáme o jeho narozkách. Na to, kolik let uplynulo od jeho účasti v SuperStar, se mu i díky každoroční velkolepé oslavě daří udržovat o sobě mezi lidmi povědomí.

Teď naposledy se s dívčinou, kterou nedávno označil za superstíhačku, objevil v jednom baru na premiéře jakéhosi výrobku pro mokré holení. Drželi se za ruku, Sámer slečnu před fotoaparátem políbil, prostě divadélko jako vždycky. Už se ale těšíme, až se jednou rozhodne skutečně odkrýt, kdo mu doma zahřívá pelíšek (a jeho zvířata tím nemyslíme)…

Co si myslíte, že Sámer Issa skrývá doma?
Malý dívčí harém
3,3 %
Falešného Českého slavíka
2,1 %
Milence
71,9 %
Odvar z talentu Karla Gotta
2,4 %
Syrské uprchlíky
20,3 %
Celkem hlasovalo 17388 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám