Hlavní obsah
Článek

Matka Ivety Bartošové (†48) Svatava Bartošová se v médiích moc neobjevuje, u příležitosti ročního výročí od úmrtí její dcery ale přece jen promluvila. Sílu přežít jí smrt vlastního dítěte prý dal vnuk Artur Štaidl, písničky, kterou si pouštěla v hudební televizi a výlety s přáteli. Každý den dceři zapaluje svíčku. „Povídám si s ní a čekám, že zavolá a přijede,“ řekla paní Svatava.

Ta před časem vůbec nebyla nakloněna myšlence, aby se Iveta vdala za Josefa Rychtáře (65). „On se jí ujal, když na tom byla hodně zle. Tehdy jsem byla ráda, že má chlapa, který ji z toho dostane. Měl ji dát ale léčit a udělat pro ni víc. Před svatbou jsem jí říkala, že spolu mohou žít, ale přece si ho nemusí brát,“ řekla Nedělnímu Blesku paní Bartošová.

Iveta jí ale prý vyčetla, že jí nepřeje štěstí. „Dopadlo to, jak to dopadlo. Měla z něj pak strach. Věděla, že si ji najde kdekoliv. Ta svatba, to byl nejhorší počin, co kdy udělala,“ stojí si za svým maminka Ivety.

Svatava Bartošová je nyní hrozně šťastná za to, jak se daří Arturovi. Že mu to jde ve škole a protože je silná osobnost, všechny těžké situace, po kterých by se mnoho jeho vrstevníků sesypalo, zvládl.

Reklama

Další články

Načítám