Hlavní obsah
Článek

Je vidět, že není ve své kůži, pod vlivem předepsaných prášků proti bolesti působí i trochu natekle a na základě jejich vlivu hovoří tak trochu roboticky. Není ale divu, Dominika Mesarošová (38) se podle svých slov podruhé narodila, když prakticky „jen“ pohmožděným tělem a hnutou páteří odnesla střet s vozem muže (černé vozidlo ve videu - pozn. red.), který prý řídil pod vlivem alkoholu a v zatáčce to do ní v pravděpodobně nadlimitní rychlosti napálil.

„Přežila jsem, takže jsem ráda. Necítím se dobře, jsem utlumená pod prášky. Po nárazu nešly otevřít dveře, zpanikařila jsem, bála jsem se, aby auto nezačalo hořet. Dostali mě ven nějak násilím. Následně mě lékaři utlumili kapačkou. Pak si vůbec nic nepamatuju,“ svěřila se Super.cz Mesarošová, která nechápe, že někdo dokáže sednout za volant pod vlivem alkoholu.

„Jela jsem po hlavní, pán se vyřítil velkou rychlostí do zatáčky a narval to do dveří u řidiče. Musela jsem si pak volat záchranku, nebyla mi totiž poskytnuta první pomoc. Naštěstí na cétéčku mi nic nenašli, takže jsem byla propuštěná do domácího ošetřování. Odpočívám, jen v sobotu jsem musela na casting svého projektu, v němž hledám nové adeptky modelky. Nemohla jsem si dovolit tu nebýt, holky za mnou jedou z celé republiky, to bych jim nemohla udělat, že bych nepřijela,“ říká s tím, že modřin má jen pár, hodně ale prý cítí krční páteř.

„Bolesti mi jdou až do bederní části. Je zajímavé, že mě bolí spíš pravá strana. Dost to bolí, ale pod prášky relativně funguju. Než přestanou působit,“ dodala Dominika, která teď může na módní přehlídky nebo focení zapomenout.

Řidič, který prý neměl auto pojištěné, tak bude asi platit nejen opravu jejího vozu, ale možná i ušlý výdělek.

Reklama

Další články

Načítám