Hlavní obsah
David Zápal
Článek

Má to ale smůlu! Dominika Mesarošová (38) na prvního máje brzy ráno zažila pořádný šok a možná se i podruhé narodila. Jak se Super.cz dozvěděl, v pražských Hrnčířích do ní v pátek v půl jedenácté v zatáčce vrazilo auto jedoucí v protisměru a lékaři ji museli kvůli zraněním transportovat do nemocnice. Věc prý navíc šetří policie pro podezření na řízení pod vlivem alkoholu u druhého účastníka nehody!

„Mohu potvrdit, že jeden účastník nehody s rokem narození 1970 policisté po provedení orientační dechové zkoušky naměřili jedno promile. Následně byl odvezen do nemocnice k odběru krve. Je zde podezření z trestných činů ohrožení pod vlivem návykové látky a také ublížení na zdraví z nedbalosti,“ řekl Super.cz pražský policejní mluvčí Jan Daněk

Informace o stavu Dominiky jsou zatím kusé, vypadá to ale, že modelka snad není vyloženě ve vážném stavu. „Dominiku odvezla z místa nehody záchranka, kterou si sama zavolala. Byla v šoku a museli jí dát na místě injekci,“ prozradil nám zdroj blízký Dominice. Té naštěstí ve vinohradské nemocnici nenašli žádné vážnější zranění a byla propuštěna do domácího ošetřování. Má však údajně pohmožděné celé tělo a zablokovaný krk.

Mesarošovou se nám nepodařilo zkontaktovat, podle našich zpráv je otřesená. V sobotu ji přitom čekal casting na sedmý ročník projektu Poleť s Dominikou Mesarošovou k moři. Podle jejích přátel se sice nemohla skoro hýbat, ale přesto se chtěla za každou cenu zúčastnit. Ví totiž, že se kvůli ní sjíždějí do Prahy adeptky na modeling z celé republiky.

Redakce Super.cz zjišťuje další informace.

Reklama

Další články

Načítám