Hlavní obsah
Článek

Blake Fielder-Civil (28), Bývalý manžel zpěvačky Amy Winehouse (†27), která byla v sobotu nalezená mrtvá ve svém londýnském domě, je z její smrti natolik zdrcený, že může spáchat sebevraždu. Obává se toho jeho matka Georgette.

„Blake se zabije. Nemůže bez ní být. Bude zcela a totálně zničený. Začne si zase ubližovat. Musím zavolat do vězení, aby na něj dohlíželi,“ prozradila vystrašená matka.

Blake, který se s Amy rozvedl po dvouletém manželství v létě 2009, si nyní odpykává 32 měsíců za loupež a držení napodobeniny střelné zbraně.

„Vždycky jí volal a ona volala jemu. Blake vždy chtěl, aby se k němu vrátila. Nemohla od něj odejít a on zas od ní. Ona i Blake byli ztracení a my jsme to špatně nesli,“ dodala.

Ze vztahu Amy a Blaka neměl radost ani zpěvaččin otec Mitch. V jednom z dřívějších rozhovorů jej označil za důvod, proč si začala s tvrdými drogami. Daleko ve větší oblibě měl Rega Travisse, s nímž se zpěvačka dala dohromady po rozchodu s Blakem, a který se jí snažil pomoci závislosti překonat.

Podle deníku The Sun Fielder-Civil řekl, že je zcela „zoufalý“. „Mé slzy nikdy nevyschnou,“ tvrdí. Muž se údajně v cele zhroutil a křičel: "Už nikdy nebudu milovat tak, jak jsem miloval ji“.

Sarah Aspin, která Blakovi nedávno porodila dítě, uznává, že její přítel měl s Amy velmi hluboký vztah. „Je zničený a otřesený. Nemůže pochopit, že je mrtvá a že už ji nikdy neuvidí,“ svěřila se listu.

„Blake je otcem našeho dítěte. Ale když jsem ho viděla spolu s Amy, uvědomila jsem si, že se opravdu milovali a byly to spřízněné duše,“ vysvětlila.

„Ona ho vždy milovala a on vždy miloval ji, ale nikdy jim to prostě nefungovalo. Nemohli žít spolu a nemohli žít bez sebe. Je pro mě těžké vědět, že ji pořád miluje, ale chápu jeho pocity,“ dodala Sarah.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám