Hlavní obsah
Článek

Do posilovny se Michaelu Foretovi (37) nejdřív moc nechtělo, ale hecnul se, upravil jídelníček a sundal celkově skoro deset kilo, tak mu teď trochu otrnulo a dopřává si. Tu dortík s kolegyní Jitkou Asterovou (64), tam víno s kamarádkou. Ale on to zase vycvičí, bylo by škoda zmařit vynaložené úsilí, které se projevilo nejlepší postavou za celý jeho život, sladkostmi.

Tělo tedy zaměstnává cvičení a vystupování v muzikále, mysl zase příprava vlastního letního hudebního programu a teď navíc bohulibá novinka. Michael se rozhodl podporovat malého orangutana, jehož příběh mediálním světem prolétl před pár měsíci.

„Tento orangutan byl prvních 10 měsíců svého života týrán, majitel ho krmil pouze kondenzovaným mlékem a celou dobu ho držel v kleci pro kuřata. Poté se ho naštěstí ujali pečovatelé z International Animal Rescue, kteří ho dokázali zachránit! Když ho přebírali, plakal jako malé dítě a z očí mu tekly slzy. Byl to zázrak, že tohle trýznění vůbec přežil. To bylo v lednu 2015. Od té doby jeho osud sleduji. Budi, jak se jmenuje, je už skoro velký chlap a tento týden byl konečně vpuštěn mezi ostatní zachráněné orangutany, kteří také neměli v životě moc štěstí,“ řekl zpěvák, který má také jasno ohledně své budoucí role v tomto příběhu.

„V budoucnu mám v plánu Budiho ‚adoptovat‘ a pravidelně mu přispívat na jeho cestu životem. Je moc smutné, jak jsou lidi zlí, především k nevinným zvířatům. Nepřeju si 'světový mír', ale přeju si, aby byly podporovány podobné organizace, které zachraňují nebohá zvířata, kterým ublížili zlí lidé,“ vyzval nejen své fanoušky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám