Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Během jarních dnů na většinu z nás dolehne silná únava a vyčerpání. V tomto období, kdy je náš organismus dočasně oslaben, jsme mnohem citlivější vůči působení různých negativních vlivů. Pokud marně přemýšlíte o tom, jak se proti nim bránit a současně svému tělu dodat potřebnou energii, máme pro vás báječný tip – vyzkoušejte vzácné kameny s léčivými a magickými účinky. Například:

Avanturín zelený náramek – přinese vám štěstí

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Avanturín vám pomůže dosáhnout bohatství a prosperity. Absorbuje tzv. elektromagnetický smog a ruší geopatogenní zóny. Má blahodárný vliv na štítnou žlázu, oči i metabolismus. Tiší migrény, snižuje hladinu cholesterolu, posiluje srdce.

Orthoceras věž – symbol dlouhověkosti

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Orthoceras (v překladu „dlouhý roh“) je vymřelý hlavonožec, který žil v siluru. Fosilní pozůstatky jeho skořápek s oblibou používali šamani – a to nejen k rituálním, ale i ochranným účelům. Je jim rovněž připisována schopnost prodlužovat život a usnadňovat meditace či astrální cestování.

Hematit náramek – oblíbený amulet starých Egypťanů

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Tento minerál, vzdáleně připomínající lidský mozek, zahání vše negativní a nastoluje klid. Zvyšuje důvěryhodnost, spolehlivost a sebejistotu. Léčí různé nemoci krve (anemii apod.) i revmatické choroby. Často bývá doporučován lidem, kteří se potýkají s nespavostí, úzkostí apod.

Onyx váza – zahojí všechny duševní rány

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Onyx vám poskytne odvahu a sílu potřebnou k překonání obtížných životních situací. Podporuje sebekontrolu a vytrvalost. Samostatnou zmínku si zaslouží také jeho pozitivní účinek na kosti a zuby.

Citrínový set (náušnice, přívěsek) – štít proti zlobě, závisti a vzteku

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Citrín je vynikající ochránce aury a současně „dobíječ baterií“. Povzbuzuje trávení a odstraňuje z krve toxické látky. Je kamenem slunce, jehož teplo a energii předává svému majiteli. Dokáže efektivně čistit čakry a potlačuje sklony k sebepoškozování. Ocení ho i jedinci, kteří trpí depresemi, fobiemi nebo únavou.

Další články

Načítám