Hlavní obsah
Článek

Na první pohled vypadají jako výstavní pár, ale nenechte se mýlit, už pár měsíců singl Kate Hudson nemá žádný nový objev. Hezoun, se kterým si rozlučkové políbení vyměnila na ulici v losangeleském Brentwoodu, je jejím starším bratrem. Osmatřicetiletý Oliver Hudson se stejně jako slavnější sestra živí jako herec.

Dvojice ve středu posnídala v tamní kavárně Early World Cafe a přizvala k sobě i strýce Marka Hudsona, který byl díky svému duhovému plnovousu nepřehlédnutelným článkem. Jak je vidět, Kate s o dva roky starším Oliverem pojí vřelé vztahy, což musí těšit především jejich matku Goldie Hawn. Oba mají ale i stejného otce, amerického hudebníka Billa Hudsona. Po rozvodu rodičů v roce 1980 je však vychovával a přijal za své životní partner Goldie Kurt Russell, s nímž jsou v partnerském vztahu již pětatřicet let.

Oliver Hudson nejvíce proslul v komediální sérii Pravidla zasnoubení, kde ztvárnil hlavní roli Adama Rhodese. Jinak ale štěstí na velké herecké příležitosti neměl. Jeho ženou je Erinn Bartlett, s níž má tři děti - sedmiletého Wildera, pětiletého Bodhiho a téměř dvouletou dceru Riu Lauru.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám