Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ve studiu Snídaně s Novou už se vystřídalo tolik moderátorů, že si je všechny ani nepamatujeme. K těm nejznámějším, a kupodivu to (až na jednoho) nejsou ti současní, nýbrž ti, kteří diváky vítali v počátcích vysílání, patří Markéta Mayerová, Slávek Boura, Libor Baselides, Dana Morávková, Lucie Výborná či Pavel Svoboda. Na snímku jsou všichni, a k tomu Pes Novák, tak si představte, jak starý je.

Ono je to znát i ve tvářích (a na oblečení) jmenovaných, že už uplynulo hodně vody od chvíle, kdy byla zmáčknuta spoušť fotoaparátu. Vždyť Pavel Svoboda, který mimochodem Snídani moderuje dodnes (od příštího týdne v novém studiu), měl ještě dlouhé kudrnaté vlasy! Fotka vznikla roku 1995, takže letos slaví pěkné dvacetiny.

Se zmíněným Svobodou, dnes již holohlavým, aktuálně moderuje Gábina Partyšová, dalšími dvojicemi jsou Zora a Míra Hejdovi, Iveta Kořínková a Aleš Lehký a nově Hana Mašlíková a Petr Říbal.

Pro zajímavost: těmi, kteří vítali diváky úplně poprvé, u prvního dílu Snídaně před 21 lety, byli Libor Baselides a Lenka Hornová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám