Hlavní obsah
Článek

Herečka Tori Spelling (50) se nejspíš rozhodla, že když po sobě nezanechá výraznou stopu v dějinách Hollywoodu, zůstane po ní alespoň početné potomstvo. Máma na plný úvazek má stále své rezervy, a pokud vše dobře dopadne, letos se dočká už pátého dítěte.

Manželství hvězdy seriálu Beverly Hills 90210 s Deanem McDermottem připomíná jízdu na horské dráze. Slavný pár spolu sice plodí jedno dítě za druhým, ale má za sebou také několik krizí, které jej dostaly téměř k rozvodu. Na vině je Deanova závislost na sexu, již si v době, kdy se Tori věnovala dětem, kompenzoval s jinými ženami.

Spelling však veškerou potupu hrdě ustála a o soukromých problémech s manželem promluvili v televizní show, která vylepšila jejich rodinný rozpočet a navíc herečce částečně vrátila slávu, již prožívala v 90. letech jako spolužačka Brandona a Brendy Walshových.

Veškeré spory jsou však zažehnány, a díky hereččinu těhotenství jejich vztah vstupuje do nové fáze. „Neplánovali to a byl to pro ně velký šok. Tori se obávala, jak bude Dean reagovat, ale z jejího těhotenství je nadšený,“ vyzradil zdroj z okolí slavného páru americkému magazínu OK!

Tori Spelling by měla být v první trimestru, takže se pátého potomka dočká na podzim. S Deanem McDermottem si už pořídili Liama (8), Stellu (6), Hattie (3) a Finna (2), takže je na příchod dalšího dítěte dokonale připravená.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám