Hlavní obsah
Adam Chromý
Článek

Fraška ze života sexbomby z Pobřežní hlídky dospěla opět do fáze klidu. Silikonová veteránka má za sebou čtvrtý rozvod, přestože dosud žila po boku tří manželů.

Když Pamela Anderson (56) loni podruhé vstoupila do téže řeky a opět se provdala za pokerového hráče Ricka Salomona, všichni kromě ní věděli, jak tento pokus dopadne. Její krok se záhy ukázal jako chybný a milostné hrátky vystřídaly hádky doprovázené údajným domácím násilím, kvůli němuž se Rick nemohl ke své dvojnásobné manželce přiblížit.

Po opakovaném podávání a stahování žádostí o rozvod soud problémový pár konečně rozvedl a je jen otázkou času, kdy v sobě Pamela a Rick opět najdou zalíbení. Hvězda Pobřežní hlídky totiž svatební šaty nosí stejně ráda jako legendární červené plavky.

„Rozvody, které se řeší přes média, mohou být často drsné a kruté. Omlouváme se našim rodinám a přátelům za všechnu újmu, jakou jsme jim svým chováním způsobili. Dospěli jsme ke vzájemné dohodě a naše životy pokračují dál,“ napsali ve společném prohlášení bývalí manželé, kteří se už dvakrát přesvědčili o tom, že opravdu nejsou stvořeni jeden pro druhého.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám