Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Holubová (65) začala zkoušet hru Smolíkovi. A protože hraje Gábi Smolíkovou a je jak lunt, museli kostyméři poupravit její tělesné proporce. V reálu to vypadá tak, že má na sobě velkou vycpávku, která z ní dělá 'pořádnou ženskou'.

A není to žádná sranda, protože ji v rámci představení čeká i tančení! „Máme taneční zkoušku na Smolíkovy s naší choreografkou Janou Hanušovou a ta je vždycky pozitivně naladěná. Vždycky! Maminka tří dcer, manželka herce a režiséra Mirka Hanuše, který naše představení ve Studiu DVA režíruje,“ začíná popisek k fotografiím a následují slova obdivu i stížnosti.

„Nechápu to, ta žena nemá žádný problémy? No, rozhodně si je netahá do práce, do společnosti! Je ochotná, trpělivá a tvrdohlavá. Tak nenápadně. Vejde jako pěšák a za chvíli zjistíte, že je z ní generál. Kdy se to stalo, vůbec nevíte. Někdy mezi tím, kdy jste se vztekali, pěkně nahlas a hodně sprostě, že se na to můžete vy..., že takový kroky jsou na hov..., protože vy se je stejně nenaučíte, že vás bolí břišní svaly z toho twistu a kdo ví, jestli ho s těmi plotýnkami můžete tančit tak často...“ popsala Holubová svou myšlenkovou dráhu, jež směřuje k premiéře Smolíkových 28. května.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám