Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Jsou to bez diskuze špičkové stroje! Podívejte se, kde jsou v žebříčcích kvality německá auta Audi, BMW a Mercedes - vždy na prvních místech! Němec nebo Rakušan si prostě žádný šmejd nekoupí. O zahradní technice AL-KO to platí úplně stejně. Úsloví „Nejsem tak bohatý, abych si kupoval laciné věci“ dnes funguje dvojnásob. Asijské šunty s úmyslně dvouletou životností nepatří ani na naše zahrady!

Drahokam ve vaší ruce – vyřezaný laserem, broušený diamantem!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Je to skutečná ozdoba ženské ruky, která se navíc díky akumulátorovým nůžkám AL-KO na zahradě vůbec neunaví! Typ GS 3,7 Li Multicutter s funkcí 2v1 stejně pohodlně zvládá zastřižení okrajů trávníku jako umělecké tvarování menších keřů. To se vám bude líbit! Stejně jako to, že na těchto nůžkách je vše jednoduché. Naprosto snadno, během pár vteřin a bez nářadí vyměníte nůžky na trávu za břity na keříky, stejně jednoduše nabijete kvalitní Li-Ion baterii s dlouhou výdrží. Němečtí inženýři si dali záležet i na pohodlném držení, takže madlo je z měkčeného materiálu, a navíc, jestli se nechcete ohýbat, můžete použít teleskopickou tyč. Pánové, s takovým dárkem svou partnerku teď na jaře dostanete!

Spolehlivý tahoun se sedmiletou zárukou. Vymyšlený v Německu, vyrobený v Rakousku!

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Ale neváhejte s objednávkou! Tahle sekačka mizí z prodejen jako jarní sníh. Proč? AL-KO Highline 46.5 SP-A má vynikající poměr ceny, kvality a výkonu! Proto si prodejce může dovolit u sekaček nebývalou sedmiletou záruku. A proto se jí říká Šťastná volba. Jako u dalších sekaček AL-KO u ní oceníte úžasnou technologii MaxAirflow. Vysoké šasi a k dokonalosti vyladěný tvar vyhazovacího otvoru zaručí, že sběrný koš bude vždy plný po okraj a ani v mokré nebo vyšší trávě se sekačka nezahltí, nebudete nic čistit! K tomu si přidejte kvalitní motor AL-KO, šířku záběru 46 cm a velký, 70litrový koš s ukazatelem naplnění, centrální nastavení výšky sečení do sedmi poloh… bodejť by o ni nebyl takový zájem!

Bude šlapat přesně podle vás! Všeuměl, který o trávě ví všechno

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Sekačka poslušná jako pejsek? Ano, to je AL-KO Classic 5.15 VS-B Plus! Má totiž plynule nastavitelnou rychlost pohonu zadních kol od 2,5 do 4,5 km/hod. Pojede přesně takovou rychlostí, jaká vám vyhovuje. A jaká vyhovuje trávě, která může být nízká suchá nebo vysoká a mokrá. Všeuměl si s ní vždy bez problémů poradí. Ve výbavě má hned čtyři funkce, takže trávu nejen dokonale poseče, ale můžete si vybrat, co s ní dál! Skončí ve vrchovatě naplněném koši, nebo se jako mulč vrátí do trávníku, anebo se bude sušit v sadu vyrovnaná do úhledných řádků bočním výhozem? Všechny výhody sekačky tradiční německé značky AL-KO doplňuje dokonalý systém zavěšení velkého sběrného koše EasyClic. No nekupte ji!

Černý panter ve vaší zahradě! Silný, elegantní a pohyblivý v terénu

Foto: Super.cz
Více

Foto: Super.cz

Komerční sdělení

Když zahradní traktor, tak komfortní, spolehlivý a výkonný. A poctivě vyrobený! Opět je na něm vidět konstruktérská preciznost. Traktor AL-KO T 954 HD-A Comfort má v rodném listu dlouhou životnost, o kterou se postará extrémně robustní ocelový trubkový rám Space Frame s velkou odolností ve zkrutu. Pohybuje se s elegancí díky plynulé regulaci rychlosti ručním hydrostatem a spolehlivému OHV motoru. Šířka záběru je celých 92 centimetrů a o dokonalý střih trávy se starají hned dvě žací ústrojí, která jsou kvůli spolehlivosti a dlouhé životnosti uložena v kuličkových ložiscích. A umí víc, než jen sekat trávu! V příslušenství najdete sněhovou radlici a řetězy, přívěsný vozík nebo zahradní válec.

Další články

Načítám