Hlavní obsah
Článek

Druhé manželství Cindy Crawford (58) je ukázkovým příkladem harmonického vztahu, jaký by jí mohly závidět nejen její kolegyně z modelingové branže, ale většina celebrit. V tomto případě totiž láska nevyprchala ani poté, co spolu slavný pár vychoval dva potomky.

Cindy Crawford nikdy nepatřila k rebelkám, ale přesto se její tvář v médiích objevovala stejně často jako v případě podstatně divočejších vrstevnic Kate Moss (50) či Naomi Campbell (53). V jejím případě však nešlo o pikantnosti ze soukromí, ale pozornost jí zajistil její atraktivní vzhled.

Po krátkém manželství s hercem Richardem Gerem se Cindy v roce 1998 provdala za Randeho Gerbera, který se pohyboval ve stejném oboru. Šťastný pár je plný lásky i po 17 společných letech a ruku v ruce se prochází jako dvojice, která v sobě našla čerstvé zalíbení.

Cindy a Rande předali genetickou výbavu svým dvěma dětem, jež v období dospívání nezapřou krev atraktivních rodičů. Šestnáctiletý Presley i čtrnáctiletá Kaia mají ty nejlepší předpoklady vydat se v jejich stopách.

Reklama

Další články

Načítám